Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa demana la col·laboració de les entitats en l’organització dels actes del 50è aniversari de la rierada Les associacions interessades a participar-hi poden presentar les seves propostes d’activitats abans del 30 de novembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa demana la col·laboració de les entitats en l’organització dels actes del 50è aniversari de la rierada

Les associacions interessades a participar-hi poden presentar les seves propostes d’activitats abans del 30 de novembre.
L’Ajuntament de Rubí ha començat a treballar en les activitats de commemoració del 50è aniversari de la rierada, que se celebraran al llarg de tot l’any vinent. En els darrers mesos, una comissió tècnica municipal ha posat en marxa tot un seguit de mecanismes per facilitar la màxima col·laboració i participació ciutadana possible. Així, el passat 25 de setembre es va obrir el web www.rubi.cat/rierada i, més recentment, s’han creat canals a les xarxes socials Facebook i Twitter dedicats exclusivament a aquesta commemoració.

Ahir a la tarda, l’alcaldessa, Carme García, va convocar les entitats de la ciutat a l’auditori del Castell per tal de demanar-los la seva col·laboració en l’organització de les activitats commemoratives de la rierada i, alhora, explicar quines propostes està preparant el consistori. Segons García, “passats 50 anys ja podem fer, des de la serenor i la perspectiva del temps, un homenatge per recordar les víctimes de la rierada i totes aquelles persones que van treballar per restablir la normalitat a la ciutat i, alhora, també podem fer una valoració del que va suposar per la ciutat“. L’alcaldessa va convidar “a totes les entitats a fer més gran aquesta commemoració, un tema de ciutat que ens va marcar i que ens continua marcant”.

Les entitats que tinguin previst organitzar alguna activitat per commemorar el 50è aniversari de la rierada poden fer arribar les seves propostes a rierada@ajrubi.cat abans del 30 de novembre. L’objectiu del consistori és integrar el màxim de propostes possibles i garantir una millor difusió dels actes, “tot unint recursos i esforços”, tal com va explicar el director del Museu Municipal Castell Ecomuseu Urbà, Joan Gallisà.