Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa de Rubí visita l’empresa Chimigraf, una de les empreses de la ciutat que tot i la crisi està creixent Aquesta empresa rubinenca compleix aquest any 40 anys des de la seva creació. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa de Rubí visita l’empresa Chimigraf, una de les empreses de la ciutat que tot i la crisi està creixent

Aquesta empresa rubinenca compleix aquest any 40 anys des de la seva creació.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, acompanyada de la regidora de Promoció Econòmica, Maria Mas, ha visitat aquest matí l’empresa rubinenca Chimigraf Ibèrica, on ha estat rebuda pel president, Ugo la Valle, i el director general, Armand Marcé, amb qui ha realitzat una visita per les instal·lacions d’aquesta empresa que aquest any arriba al 40 aniversari de la seva creació. Chimigraf és una de les empreses rubinenques que, tot i la crisi, està creixent amb l’expansió de les seves activitats a altres països amb una aposta clara per les noves tecnologies i la inversió en I + D. Així, l’empresa exporta a més de 20 països d’Europa, Àfrica i Amèrica i distribueix els seus productes a països com Suècia, Grècia, Mèxic, Egipte o Sudàfrica, entre d’altres.

Dedicada a la fabricació de tinta i productes químics per a la indústria, Chimigraf Ibérica desenvolupa la seva activitat en el sector de les arts gràfiques des de la seva creació l’any 1970. Des de llavors, l’empresa rubinenca, que compta amb 149 treballadors entre la seu de Rubí, Valencia i Madrid i altres seus a Portugal i França, s’ha anat especialitzant en la producció de tintes base d’aigua, solvent i UV per a flexografia e impressió digital (D.O.D.). A més, l’empresa, ubicada al Polígon de Can Jardí i que l’any 2006 va tenir una facturació de més de 31’5 milions d’euros, ofereix serveis de consultoria als seus clients sobre diagnòstics i anàlisi de productes per tal de millorar la qualitat en les seves impressions.