Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa de Rubí rebrà dimecres als vuit grups que participen en el Festival Rubifolk 2011 Aquest any el festival està dedicat a la memòria del coreògraf Eduard Ventura. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa de Rubí rebrà dimecres als vuit grups que participen en el Festival Rubifolk 2011

Aquest any el festival està dedicat a la memòria del coreògraf Eduard Ventura.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, rebrà el pròxim dimecres 6 de juliol als vuit grups que participen en aquesta edició del Festival internacional Rubifolk, que es farà a la ciutat des del 6 al 10 de juliol i que està dedicat a la memòria del coreògraf Eduard Ventura, mort de forma sobtada fa uns mesos.

La recepció a la plaça de l’Ajuntament es farà al voltant de les 19 h, un cop hagi arribat la cercavila d’inici del festival, iniciada una hora abans des de la plaça de la Nova Estació, en la qual participen, a més dels grups convidats, la Colla de Gegants i Capgrossos de El Pinar, la Colla de Gegants del CEIP Teresa Altet, l’Escola de l'Esbart, el Grup de Tabals dels Diables de la Riera i l’Esbart Dansaire de Rubí.

Per la nit, l’alcaldessa assistirà també a l’espectacle inaugural que es farà per primera vegada al amfiteatre del Castell, amb més capacitat que el parc del castell on es va fer l’any passat, i en el que també participaran els Diables de la Riera.

L’11èna edició de Rubifolk compta amb la participació de grups procedents de Colòmbia, Perú, Senegal, Sèrbia, Xipre i Zimbawe que faran diverses actuacions a l’entorn del Castell, punt central del festival, però que també portaran les seves danses a altres espais de la ciutat com les places de Catalunya i el Pinar o el passeig de Francesc Macià.