Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa de Rubí lliura els guardons dels Premis Cambra 2010 a les empreses de la ciutat Quatre empreses de la ciutat han estat premiades en aquesta edició ens els apartats d’Internacionalització, Formació i Impuls a la innovació. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa de Rubí lliura els guardons dels Premis Cambra 2010 a les empreses de la ciutat

Quatre empreses de la ciutat han estat premiades en aquesta edició ens els apartats d’Internacionalització, Formació i Impuls a la innovació.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha lliurat els guardons a les quatres empreses de la ciutat que han estat premiades en l’edició d’aquest any dels Premis Cambra, que atorga anualment la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa com a reconeixement públic a les persones, projectes de futur i empreses que contribueixen a potenciar el desenvolupament social i econòmic de la seva demarcació.

Les quatre empreses rubinenques premiades, de les 13 de tota la comarca guardonades, han estat premiades en tres de les categories establertes: Internacionalització, Impuls a la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament i Formació i Coneixement.

La primera de les empreses premiades en l’àmbit de la internacionalització ha estat Chimigraf Ibérica, dedicada a la producció de tintes líquides flexogràfiques, inkjet i ultraviolats per a la indústria gràfica, reconeguda per seva estratègia alternativa a la competència del mercat local. De fet, aquesta empresa és una de les de la ciutat que, tot i la crisi, està creixent amb l’expansió de les seves activitats a altres països amb una aposta clara per les noves tecnologies i la inversió en I + D, segons va poder comprovar l’alcaldessa quan la va visitar el passat mes d’abril. També Electrònica d’Elevadores (EDEL, S.L.), dedicada a la fabricació de components electrònics per a ascensors i muntacàrregues, ha estat guardonada en aquest apartat ja que a través d’inversions en I+D han apostat per ser més competitius i per la creació de nous projectes per establir noves filials a mercats internacionals.

En l’apartat de la formació i el coneixement, l’empresa premiada ha estat Andersen, S. A., una empresa especialitzada en alimentació i salut animal, amb una àmplia gamma d’ingredients i additius per a la nutrició animal, medicaments veterinaris i productes per la salut animal. Aquesta empresa ha estat guardonada per l’aplicació d’un pla de formació biennal, realitzat per 24 treballadors amb un total de 2.800 hores de formació distribuïdes en 81 cursos de diferents temàtiques.

Per últim, B. Braun ha rebut el Premi Cambra 2010 a l’impuls a la innovació, la recerca i el desenvolupament per arribar a ser un dels dos centres productius de solucions parentals més importants del grup a Europa i responsabilitzar-se de l’R+D, màrqueting, producció, qualitat i logística internacional d’algunes línies de producte. L’empresa, especialitzada en subministraments a hospitals ha construït un nou centre productiu de referència a Rubí, creant així molts llocs de treball al municipi.

Aquest reconeixement de la Cambra de Comerç de Terrassa està obert a la participació de totes les empreses de qualsevol dels 12 municipis de la demarcació de Terrassa, i el criteri d’elecció dels guanyadors es duu a terme mitjançant un rigorós procés de votació que realitza un jurat persones vinculades al món institucional, polític, empresarial i periodístic.