Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa de Rubí aposta pels governs territorials de salut perquè “propicien el diàleg” Carme García va participar a la jornada “La Governança del Sistema de Salut. Un procés participatiu”. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa de Rubí aposta pels governs territorials de salut perquè “propicien el diàleg”

Carme García va participar a la jornada “La Governança del Sistema de Salut. Un procés participatiu”.
L’alcaldessa de Rubí, i alhora presidenta de la Comissió de Participació Ciutadana de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) va participar ahir a la jornada “La Governança del Sistema de Salut. Un procés participatiu” que es va celebrar durant tot el dia a la Casa de la Convalescència de Barcelona.

Carme García es va referir al llarg de la seva intervenció a les fórmules de coordinació entre la participació municipal i el Consell de Salut. L’alcaldessa va emmarcar el seu discurs en la creació dels governs territorials de Salut fent èmfasi en la importància de la participació per afavorir “l’aprofundiment democràctic així com el benefici mutu a partir de treballar coordinats per aconseguir l’objectiu comú d’un be públic”.

Per l’alcaldessa, els governs territorials de Salut el que han fet és apropar-se a les realitats polítiques, recollint les sensibilitats del propi territori a partir de dos òrgans de gestió: el consell rector i un consell de salut.
Aquest últim “ha de ser l’espai on vehicular la participació ciutadana que ajudarà a enriquir la pressa de decisions del consell rector i de l’administració autonòmica competent amb l’objectiu de millorar la salut de les persones que viuen als nostres pobles i ciutats”.

L’acte va ser presidit per la Consellera de Salut, Marina Geli.