Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa celebra amb veïns i veïnes de Les Torres la renovació de la plaça Nova al barri Les obres han solucionat els problemes d’impermeabilització i ha dotat al barri d’un espai renovat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa celebra amb veïns i veïnes de Les Torres la renovació de la plaça Nova al barri

Les obres han solucionat els problemes d’impermeabilització i ha dotat al barri d’un espai renovat.
Aquest cap de setmana, l’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, acompanyada del president de l’AVV Les Torres-Rubi 2000, Eduardo Asensio, i veïns i veïnes del barri han celebrat una festa per inaugurar la remodelació de la plaça nova, que va acabar les obres abans de l'estiu. Dissabte al matí es van fer activitats per a nens i nenes i una xocolatada popular, amb els parlaments de l'alcaldessa i del president de l'associació de veïns.

Les obres de reparació i urbanització de la plaça Nova i el seu entorn han permès solucionar els problemes d’impermeabilització que afectaven la zona, per tal de dotar el barri d’un espai renovat i d’un entorn regenerat.

Les obres van consistir en el reforç estructural del forjat de la plaça, una nova urbanització de les franges davanteres dels edificis Est i Oest que limiten amb la plaça, enjardinament i camins de l’entorn de la plaça de la zona est, renovació de la franja central de la plaça i la zona de jocs, instal·lació de nou mobiliari urbà (bancs i pèrgoles) i, per acabar, enjardinament i execució dels camins de l’entorn de la plaça, en la franja davantera de l’edifici Oest. El projecte no ha suposat cap modificació de les alineacions de les façanes actuals i s’han adaptat les rasants existents a un millor traçat per adequar les entrades i els desguassos necessaris per tal de facilitar l’evacuació de l’aigua de la plaça.
Els treballs, adjudicats a l’empresa Alupu SL per un import de 553.560,21 euros, van acabar a finals de l’estiu.