Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa Carme García lliura el Premi Cambra a la Iniciativa Empresarial a la Demarcació a Top Cable El conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig, ha presidit l’acte de lliurament de guardons que cada any atorga la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa Carme García lliura el Premi Cambra a la Iniciativa Empresarial a la Demarcació a Top Cable

El conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig, ha presidit l’acte de lliurament de guardons que cada any atorga la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa.
La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha lliurat els Premis Cambra 2013 en el marc d’un acte presidit pel conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig. Enguany, l’entitat egarenca ha distingit un total de 12 empreses en diferents categories. Entre elles, la rubinenca Top Cable, que ha estat premiada a la categoria d’Iniciativa Empresarial a la Demarcació. L’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha lliurat el guardó a Jordi Parera, director general de Top Cable.

Creada l’any 1985, Top Cable SA és un dels principals proveïdors de cables elèctrics per a projectes innovadors a tot el món. El grup, amb seu central al polígon de Can Sant Joan de Rubí, compta amb tres plantes de producció, totes elles ubicades a Catalunya: Rubí (Barcelona), Bellpuig (Lleida) i Sallent (Manresa), així com amb una completa xarxa d’oficines i centres de distribució arreu del món.

Top Cable creu fermament en la selecció de les millor matèries primeres, l’adopció de sistemes de control rigorosos i l’ocupació de l’última tecnologia en tota la seva producció. Els laboratoris estan equipats per realitzar els assajos més rigorosos amb la finalitat d’oferir un producte de gran qualitat. Fruït d’aquest rigor en la fabricació de cables elèctrics, totes les plantes de producció disposen de la certificació ISO 9001:2000 i la gamma de cables Top Cable està certificada per organitzacions de reconegut prestigi internacional.

En l’àmbit de la Responsabilitat Social Corporativa, Top Cable desenvolupa una política molt activa basada en una filosofia que exigeix promoure i impulsar una cultura de competència responsable que busqui l’èxit del negoci, contribuint al mateix temps al benestar de la societat. En aquest sentit, Top Cable respecta l’entorn ecològic en tots i cadascun dels processos de fabricació i comercialització d’un cable elèctric, a més de contribuir a la preservació del medi ambient. En la seva política d’RSC, l’empresa es compromet a respectar els drets humans i a promoure les condicions laborals favorables per a la qualitat de vida i el desenvolupament humà i professional de tota la seva comunitat.

Top Cable, a través de la seva gamma de cables, ha contribuït a la realització d’importants projectes d’equipaments industrials, construcció, infraestructures ferroviàries i transport, indústria naval, mineria, aeronàutica i energies renovables.

Altres premiats
A banda de Top Cable, la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa també ha guardonat les següents empreses: BERALMAR TECNOLÒGIC SA, de Terrassa (premi a la Internacionalització); LASENOR EMUL SL, d’Olesa de Montserrat (premi a la Internacionalització); AECA GROUP, de Terrassa (premi a la Formació i Coneixement); AGRUPACIÓ PEDAGÒGICA TECNOS SCCL, de Terrassa (premi a la Formació i Coneixement); VENAIR IBERICA SA, de Terrassa (premi a l’Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament); VSN (VIDEO STREAM NETWORKS SL), de Terrassa, (premi a l’Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament); FUNDACIÓN WTRANSNET, de Terrassa, (premi a la Responsabilitat Social Corporativa); SIGMA Gestión Universitaria AIE, de Sant Cugat del Vallès (premi a la Responsabilitat Social Corporativa), CENTRE LINGÜÍSTIC FIAC SA, de Terrassa (premi a la Millor Iniciativa Comercial i de Serveis); D.O.I SERVICIOS EMPRESARIALES SL (DOISER), de Terrassa (premi a la Millor Iniciativa Comercial i de Serveis); i SOMNINS (Empresa de Nova Creació). També ha distingit l’empresari Werner Knuth, president d’honor del Grup Palex, a qui ha atorgat el Premi Cambra al Lideratge Empresarial com a reconeixement a la seva trajectòria professional.

En el marc d’aquest acte, també s’ha lliurat la Insígnia d’Or de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa a Martí Colomer, distinció atorgada a la seva aportació i dilatada trajectòria vinculada a l’Institut Industrial de Terrassa, així com a d’altres entitats econòmiques, empresarials i socials de Terrassa. Colomer és actualment president de l’Institut Industrial de Terrassa i va ser vocal del Ple de la Cambra de manera ininterrompuda des de l’any 1991 fins el 2006.