Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament posa en marxa el portal immobiliari dels espais disponibles als PAE de la ciutat És una eina d’intermediació entre empreses i inversors que es vulguin instal·lar a la ciutat i les immobiliàries de la zona. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament posa en marxa el portal immobiliari dels espais disponibles als PAE de la ciutat

És una eina d’intermediació entre empreses i inversors que es vulguin instal·lar a la ciutat i les immobiliàries de la zona.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí ha posat en marxa el nou portal immobiliari de Rubí a internet, a través de la pàgina web de l’OSE, amb el qual les empreses i els inversors, que vulguin establir-se a la nostra ciutat, podran posar-se en contacte amb els agents de la propietat immobiliària i administradors de finques que operen a Rubí, i que pertanyen als col·legis professionals d’Agents de la Propietat Immobiliària de Barcelona (APIB) i d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida (CAFBL). Aquest és el darrer pas del conveni que van signar el consistori i els dos col·legis dels professionals del sector immobiliari per tal d’impulsar els PAE per continuar tenint activitat econòmica i promocionar el territori.

Aquest portal immobiliari permet conèixer quins són els espais disponibles en els Polígons d’Activitats Econòmiques (PAE) de Rubí, a partir d’una sol·licitud amb les demandes individuals de cada empresa i/o inversor que cerqui local comercial, oficina, centre de negoci, nau industrial o sòl industrial desocupat, tant en règim de lloguer com de compra. A partir d’aquesta demanada, arribarà un correu als diferents administradors de finques i APIS inclosos al portal que es posaran en contacte amb els demandants. Aquest portal permet accedir gairebé a la totalitat de l’oferta immobiliària de Rubí a través dels productes que ofereixen els col·legiats adherits al conveni.

Espais disponibles a la ciutat

En l’actualitat, segons les dades del cens de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí, elaborat per la Cambra de Comerç de Terrassa al juny, dels 1.285 espais de sòl industrial que hi ha als 11 PAES de la ciutat, un total de 275, (103 espais en lloguer i/o venda, 140 on no s’hi ha detectat activitat econòmica i un total de 32 solars) es troben en disposició de ser ocupats.