Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ajuntament organitza un taller sobre el Portal d’entitats de la ciutat Les entitats i associacions podran aprendre a crear i gestionar el seu propi web. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’ajuntament organitza un taller sobre el Portal d’entitats de la ciutat

Les entitats i associacions podran aprendre a crear i gestionar el seu propi web.
L’Ajuntament de Rubí organitza un taller sobre el Portal d’Entitats de Rubí, un portal web a través de qual el moviment associatiu de la nostra ciutat es pugui donar a conèixer i tingui un punt de trobada, de comunicació i d’intercanvi, per tal que sigui realment una eina de suport amb informació i serveis d’utilitat tant per a la ciutadania com per als seus associats i associades.

El curs, que s’ha programat per als pròxims dies 2, 5, 9, 12 i 16 de maig a l’Ateneu Municipal de Rubí inicialment, tot i que en funció de les inscripcions es podria canviar la ubicació, de 18.30 a 21 hores, tractarà sobre l’estructura i la finalitat d’aquest portal, donarà criteris pràctics als assistents per tal de definir adequadament el seu projecte de web, s’ensenyarà a utilitzar l’eina de configuració de webs cliCportal, a través de la qual les associacions i entitats que hi participin podran construir una primera versió publicable del seu web. Fins ara, un total de 10 entitats i associacions han publicat el seu web en aquest portal.

El Portal d’Entitats, que inclou informació de contacte de totes les entitats de la ciutat registrades a l’Ajuntament, és un projecte de l’Oficina de Participació Ciutadana de la Diputació de Barcelona per dotar als municipis de la província d’eines interactives per dinamitzar, prestigiar i millorar les capacitats del seu associacionisme, respectant la seva autonomia i identitat. Aquest curs de formació està emmarcat dintre del pla de suport a l’associacionisme, en què hi ha diferents accions englobades per crear nous espais de trobada i d’intercanvi d’idees per mantenir la vitalitat associativa, facilitant eines i recursos diversos.

Les inscripcions es poden fer durant tot el mes d’abril a l’adreça de correu electrònic entitatsrubi@ajrubi.cat o al telèfon 93 588 70 00 ext. 4426, o a l’adreça ateneu@ajrubi.cat o al telèfon 93 588 74 73.