Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza un taller de primers auxilis per als joves dels instituts L’activitat s’adreça a alumnes de 2n cicle d’ESO dels centres públics de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament organitza un taller de primers auxilis per als joves dels instituts

L’activitat s’adreça a alumnes de 2n cicle d’ESO dels centres públics de la ciutat.
L’Ajuntament ha començat a impartir un taller de primers auxilis en el centres escolars de secundària de la nostra ciutat amb l’objectiu de conscienciar als alumnes sobre la necessitat d’afrontar amb serenitat i eficàcia qualsevol situació d’urgència que es produeixi en els seus centres escolars i establir una relació adequada amb la persona o persones implicades en aquestes situacions.

A més, el taller vol donar a conèixer a aquests joves que hi participen les eines que els hi permetin automatitzar les accions davant una situació d’emergència per tal que siguin capaços d’activar d’una manera eficaç el sistema d’ajuda mèdica. Així, aprendran com s’ha de fer l’exploració de la víctima, les diferencies existents entre contusions, ferides i fractures, que poden fer davant d’hemorràgies, cremades i mossegades i picades d’animals, o què ha de contenir una farmaciola, entre d’altres conceptes.

El taller, al qual assistiran uns 170 alumnes dels Instituts d’Ensenyament Secundari (IES) públics de 3r. i 4t. d’ESO d’adaptació curricular i que cursen el Pla de Transició al Treball (PTT), està organitzat en col•laboració amb la Diputació de Barcelona i Creu Roja Sant Cugat-Rubí-Valldoreix.