Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza 7 sessions de formació per als comerciants fins a final d’any La proposta s’emmarca dintre de les mesures extraordinàries impulsades pel consistori. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament organitza 7 sessions de formació per als comerciants fins a final d’any

La proposta s’emmarca dintre de les mesures extraordinàries impulsades pel consistori.
Aquesta setmana s’inicia l’oferta formativa que l’Ajuntament organitza pels comerciants de la ciutat, en el marc del pla de mesures extraordinàries per a aquest any impulsat pel consistori. Un total de set cursos amb diverses temàtiques fins a final d’any que “volen ajudar a millorar el comerç urbà, un dels sector cabdals per a la nostra ciutat”, segons ha dit la regidora de Comerç, Arés Tubau, qui ha assenyalat que es tracta de “sessions molt pràctiques destinades a que els comerciants les puguin posar en marxa de forma immediata per millorar la gestió, dinamitzar el seu comerç, compartir experiències i bones pràctiques comunes, entre d’altres”.

Aquesta formació s’inscriu també dins les línies d’actuació per a la millora del comerç local impulsades per l’Ajuntament, com altres propostes en les quals encara es pot participar, com el premi per a noves iniciatives comercials a la ciutat, dotat amb un import de 10.000 euros, que la regidora ha recordat que conclou el termini a finals de mes.

Els tallers són gratuïts i estan orientats a les necessitats específiques del comerç local i urbà, que els mateixos comerciants han transmès a través de les respectives associacions. En el context actual, un dels elements clau per al creixement dels comerços és la seva capacitat d’afrontar nous reptes i amb aquesta oferta formativa el Servei de Comerç pretén oferir eines i recursos per detectar i estar oberts als canvis i per a ser capaços d’innovar. Així hi ha cursos per dinamitzar les botigues amb tècniques de fidelització, aparadorisme de cara al Nadal o aprofitament de les eines digitals, entre d’altres.

Les places són limitades i les inscripcions cal fer-les emplenant el full de sol·licitud que s’haurà d’entrar per registre a qualsevol de les Oficines d’Atenció al Ciutadà de Rubí.

Per a més informació, el comerciants es poden adreçar al Servei de Comerç de l’Ajuntament de Rubí, a la rambleta Joan Miró, s/n edifici R+D, per telèfon al 93 588 70 00 o a l’adreça comerc@ajrubi.cat.