Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ajuntament lliurarà dues titelles a cada centre educatiu de la Xarxa Rubí 0-6 per treballar a les aules La regidora de Serveis a les persones va assistir a la presentació de les titelles nen i nena al Castell. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’ajuntament lliurarà dues titelles a cada centre educatiu de la Xarxa Rubí 0-6 per treballar a les aules

La regidora de Serveis a les persones va assistir a la presentació de les titelles nen i nena al Castell.
L‘Ajuntament de Rubí farà lliurament, a partir de la setmana vinent, de dues titelles, de mida semblant a un infant, a les escoles bressols i als cicles d’infantil de les escoles públiques per treballar, amb els nens i nenes de 0 a 6 anys, activitats de simulació, interpretació, contes i petites narracions a les aules. En total, es repartiran 32 parelles de nen i nena entre tots els centres.

Aquestes titelles han estat presentades en un espectacle de contacontes a càrrec de Cesc Serrat als infants del centres escolars de la ciutat, al qual va assistir la regidora de Serveis a les Persones, Ana Ma. Martínez. Aquest nou recurs pedagògic forma part de les activitats que la Xarxa Rubí 0-6 desenvolupa a les escoles i ha estat dissenyat per l’escultora Esperança Casas, qui va ser professora de l’Escola d’Art EDRA de Rubí.

La Xarxa Rubí 0-6, sorgida del Projecte educatiu de ciutat de 2004, és una de les comissions de treball formada per professionals que treballen amb els infants d’aquestes edats que proposen activitats i recursos que donin suport a l’atenció dels infants i a les seves famílies.

Entre d’altres aspectes treballats per aquesta xarxa del municipi, hi ha la nena de mida natural d’un infant de tres anys distribuït per les escoles, biblioteca, i CAP’s, com a recurs per que les famílies amb fills i filles de 3 anys els orientessin cap al desenvolupament maduratiu d’un infant en aquesta edat; la pissarra magnètica que volia apropar a les famílies la informació que els centres educatius els hi donaven; el cub desmuntable amb consells per a mares i pares sobre les joguines més adequades a cada edat; el llibret de butxaca “Dedica’m una estona” amb informació lúdica sobre jocs tradicionals per a que els pares juguessin amb els seus fills i filles; les carmanyoles que distribueixen a les famílies per millorar els hàbits alimentaris dels esmorzars i preservar el medi ambient, o el tallers musicals adreçats als pares i mares per poder treballar les cançons infantils a les seves llars.