Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament estableix el dia 1 de juliol com un dels festius en què els comerços poden obrir al públic El Ple municipal corresponent al mes de març va donar llum verda a la substitució de l’1 de novembre per l’1 de juliol, dia en què s’inicien les rebaixes d’estiu. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament estableix el dia 1 de juliol com un dels festius en què els comerços poden obrir al públic

El Ple municipal corresponent al mes de març va donar llum verda a la substitució de l’1 de novembre per l’1 de juliol, dia en què s’inicien les rebaixes d’estiu.
L’Ajuntament de Rubí ha substituït el dia 1 de novembre per l’1 de juliol com a festiu autoritzat per a l’obertura dels establiments comercials a la ciutat. El consistori pot canviar fins a dues dates del calendari d’obertura dels comerços en diumenges i festius, de caràcter general o local, que estableix la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya.

L’Ajuntament ha optat per realitzar aquest canvi, ratificat al Ple municipal corresponent al mes de març, després de consultar-ho amb les associacions de comerciants del municipi.

El dilluns 1 de juliol, un dels dies de Festa Major a Rubí, també és el dia en què s’inicien les rebaixes d’estiu.