Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament compleix el termini mig de pagament a proveïdors, requisit per poder executar el Pla d’inversions El pla està dotat amb 26,3 milions d’euros, fruit del romanent positiu que ha acumulat el Consistori en els dos darrers anys https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament compleix el termini mig de pagament a proveïdors, requisit per poder executar el Pla d’inversions

El pla està dotat amb 26,3 milions d’euros, fruit del romanent positiu que ha acumulat el Consistori en els dos darrers anys
La Tresoreria de l’Ajuntament de Rubí ha certificat que el Consistori compleix el termini mig de pagament a proveïdors. Aquest és un dels requisits que el Govern espanyol exigeix per permetre que els ajuntaments puguin destinar el seu superàvit a inversió. Per tant, complert aquest termini, el Pla d’inversions financerament sostenibles 2014-2015 té llum verda per a poder executar-se.

Recordem que el Ple municipal de 29 d’abril de 2014 va aprovar el Pla d’inversions 2014-2015 amb el condicionant que es complís aquest termini de pagament. Aquest dimecres, en el marc d’una sessió extraordinària, el Ple municipal ha donat compte de l’informe favorable de la Tresoreria.

El Pla d’inversions financerament sostenibles 2014-2015, que l’alcaldessa Carme García va presentar a principis d’abril, està dotat amb 26,3 milions d’euros. Aquesta quantitat prové dels recursos propis del municipi, fruit del romanent positiu que ha acumulat el Consistori en els dos darrers anys i que la Ley Orgánica de Estabilidad Presupuestaria y Sostenibilidad Financiera havia impossibilitat fins ara destinar a inversió, un dels grans objectius del mandat. El Pla d’inversions, tal com permet la llei, tindrà caràcter plurianual i, per tant, les més de 100 accions previstes s’executaran al llarg de 2014 i 2015.

D’altra banda, el Ple també ha aprovat l’abonament de la part meritada o de la part equivalent de la paga extraordinària de desembre de 2012 als càrrecs electes de la Corporació. Tots els grups hi han votat a favor, excepte Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR), que s’ha abstingut, i Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA), que hi ha votat en contra.