Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joan Manel Serrat obrirà la Festa Major 2006 El cantautor català presenta el seu nou treball, 'Mô', en l'espectacle inaugural del 28 de juny. Victor Manuel i Ana Belén també estaran presents en aquesta Festa Major. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Joan Manel Serrat obrirà la Festa Major 2006

El cantautor català presenta el seu nou treball, 'Mô', en l'espectacle inaugural del 28 de juny. Victor Manuel i Ana Belén també estaran presents en aquesta Festa Major.
Joan Manel Serrat actuarà a Rubí en l’espectacle inaugural de la Festa Major. El cantautor català presentarà el seu nou treball “Mô” el 28 de juny a les 22.30 h, a la plaça Dr. Guardiet, amb un aforament per a 1200 persones.

Les entrades es posaran a la venda el 21 de juny, a partir de les 18 h i fins a les 22 h, al punt d’informació de Festa Major i venda d’entrades que s’instal·larà a la plaça del Dr. Guardiet, al centre de la ciutat. Només es permetrà l’adquisició de 8 entrades per persona com a màxim. El preu de l’entrada serà de 20 €. El cantautor només ha actuat a Rubí en una ocasió anterior, ara fa 25 anys (l’any 1981).

Ana Belén y Víctor Manuel inicien la seva gira per Catalunya a Rubí

A banda de Serrat, també actuaran a Rubí per la Festa Major Ana Belén y Víctor Manuel, que ho faran per primera vegada junts a la ciutat. 2 pantalles gegants de 6 x 4m, 95 mil wats de potència de so i més de 10 músics en escena, acompanyaran la parella que inicia a Rubí la seva gira per Catalunya “Una canción me trajo aquí”.