Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

IV Concurs de monòlegs de Rubí Les inscripcions es poden fer fins al 13 de juny. Aquesta edició incorpora un segon i tercer premi. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

IV Concurs de monòlegs de Rubí

Les inscripcions es poden fer fins al 13 de juny. Aquesta edició incorpora un segon i tercer premi.
“Aquí no et prendrem per boig. IV Concurs de Monòlegs de Rubí” inicia la seva quarta convocatòria, amb una important novetat ja que, a més del primer premi de 1000 € com en anteriors edicions, en aquesta ocasió també hi hauran premis per al segon i tercer classificats, el quals rebran 200 i 100 euros, respectivament.
Els textos dels monòlegs, que es poden presentar fins al pròxim 13 de juny, hauran d’ésser originals, tenir una durada d’entre 15 i 20 minuts, de temàtica lliure i el jurat valorarà la presentació d’un nou monòleg si s’arriba a la final del dia 25 de juliol.

En aquesta edició, el jurat estarà integrat per Jordi Carné i Ivan Carpio, monologuistes rubinencs, i per Antoni García que va ser el guanyador del III Concurs de Monòlegs de Rubí. Les inscripcions es poden fer a l’Espai Jove Torre Bassas (c/ de Sabadell 18-20) de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 17 a 21 h o a través de l’adreça electrònica monolegs_rubi@ajrubi.cat. Per a més informació es pot trucar als números de telèfon 93 699 16 63 i 93 697 90 04.

Més informació