Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Extingit l’incendi que s’ha produït a l’interior de dues indústries del polígon Rubí Sud En les tasques d’extinció de les flames hi han participat 19 dotacions de Bombers i diverses patrulles de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Extingit l’incendi que s’ha produït a l’interior de dues indústries del polígon Rubí Sud

En les tasques d’extinció de les flames hi han participat 19 dotacions de Bombers i diverses patrulles de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra.
Cap a les 05:30h d’aquest dijous s’ha donat per extingit l’incendi que ha afectat dues empreses adossades dedicades al reciclatge de metalls situades a l’avinguda de Gaudí del polígon Rubí Sud. Les flames només han produït danys materials, ja que durant la nit no hi ha hagut activitat ni a les naus afectades ni en cap de les fàbriques del voltant.

L’incendi ha afectat totalment les dues empreses contigües, que en total ocupen una superfície de 900 m2. Els efectius dels Bombers han pogut evitar la propagació i la continuïtat de l’incendi amb instal·lacions de protecció, evitant que les naus del costat, un taller mecànic i una empresa d’adhesius amb productes químics, resultessin afectades.

En les tasques d’extinció de les flames hi han participat 19 dotacions de Bombers i diverses patrulles de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra. També s’han desplaçat al lloc dels fets dues unitats del SEM com a mesura preventiva, Protecció Civil, un operari de SOREA i els propietaris de les indústries afectades, així com un inspector tècnic de la Subdirecció General de Seguretat Industrial, organisme que depèn de la Direcció General d’Energia, Mines i Seguretat Industrial, per tal de supervisar el foc i les tasques d’extinció.

A hores d’ara es desconeixen les causes de l’incendi. L’intens fum generat per la combustió de ferralles, pneumàtics i altres compostos que hi havia a l’interior de les naus ha afectat a diferents zones de Rubí, Sant Cugat i fins i tot de Barcelona.