Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La XVII edició de la Biennal d’Art Contemporani Català, amb obres d’11 artistes joves, arriba a Rubí L’exposició es podrà visitar a la Sala d’exposicions de l’Antiga Estació durant tot el mes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La XVII edició de la Biennal d’Art Contemporani Català, amb obres d’11 artistes joves, arriba a Rubí

L’exposició es podrà visitar a la Sala d’exposicions de l’Antiga Estació durant tot el mes.
La XVII Biennal d’Art Contemporani Català 2010, la mostra itinerant d’art per diverses poblacions de Catalunya que vol promoure la creativitat dels artistes plàstics joves, es pot visitar durant el mes d’octubre a la sala d’exposicions de l’Antiga Estació de Rubí. L’exposició, integrada per les obres d’11 artistes de les arts visuals residents a Catalunya menors de 35 anys, que van participar al gener a la nova convocatòria d’aquesta biennal, es podrà visitar fins al 31 d’octubre.

Un total de 125 artistes d’arreu de Catalunya van participar a la convocatòria, feta per Canals-Galeria d’Art, organitzadora d’aquest certamen, en el qual col·laboren entitats i ajuntaments, com el de Rubí, que continua així amb el seu suport a aquesta alternativa plàstica que ajuda a difondre l’art més jove. La mostra compta també amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

D’entre tots els participants, el jurat va seleccionar a Laura Cuch, Mar Garcia, Daniel Gasol, Míriam Grau, Mercè Hernández, Antoni Hervás, Tamara Kuselman, Daniel Lumbreras, Ariadna Mangrané, Virginia Vallilengua i Zosen, els 11 artistes les obres dels quals integren la present edició de la Biennal, als quals s’atorga un ajut de 400 € per a la producció de l’obra que ara exposen en la mostra que arriba a la nostra ciutat.

L’Ajuntament de Rubí, sensible als temes artístics i a l’estímul que necessiten les arts visuals per apropar-les a la societat, col·labora des de fa varies edicions amb aquesta biennal i s’ha convertit en una de les ciutats que participa en el recorregut itinerant d’aquesta exposició, des d’abril de 2010 fins al desembre del 2011, per tot el territori català.

La Sala d’exposicions Antiga Estació (c/ Historiador Serra, s/n) està oberta al públic de dimarts a dissabte de 18 a 20.30 h i diumenges i festius de 12 a 14 h i de 18 a 20.30 h.

Més informació de la Biennal.