Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una copa de cava per inaugurar el pessebre L’Alcaldessa, Carme García, acompanyada per regidors de les formacions amb representació municipal i membres de l’associació de Pessebristes de Rubí, van inaugurar ahir vespre el tradicional pessebre nadalenc a la plaça Pere Aguilera, davant de l’ajuntament. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una copa de cava per inaugurar el pessebre

L’Alcaldessa, Carme García, acompanyada per regidors de les formacions amb representació municipal i membres de l’associació de Pessebristes de Rubí, van inaugurar ahir vespre el tradicional pessebre nadalenc a la plaça Pere Aguilera, davant de l’ajuntament.
Un cop col.locat el pessebre a la plaça, regidors i membres de l’entitat van brindat pel Nadal. L’associació de Pessebristes de Rubí es va constituir fa 93 anys i és una de les entitats pessebristes més antigues de Catalunya. A banda d’aquest pessebre, l’aula cultural de la Caixa de Terrassa (avinguda Barcelona 84), acull fins el 16 de gener una exposició de Diorames nadalencs inaugurada diumenge per l’alcaldessa de Rubí, Carme García.