Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Imperio Marioneta i Reversibles graven els últims acústics del concurs aRubitown aquest dijous El 21 de juny tindrà lloc la gran final del certamen musical, en què una de les dues formacions es proclamarà guanyadora d’aquesta primera edició. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Imperio Marioneta i Reversibles graven els últims acústics del concurs aRubitown aquest dijous

El 21 de juny tindrà lloc la gran final del certamen musical, en què una de les dues formacions es proclamarà guanyadora d’aquesta primera edició.
Aquest dijous, 13 de juny, Imperio Marioneta i Reversibles gravaran els acústics previs a la gran gala final del concurs musical aRubitown, que tindrà lloc el proper 21 de juny als jardins de l’Ateneu.

Imperio Marioneta, que va aconseguir passar a la final després de vèncer a Límite, gravarà el seu acústic a les 17h a la plaça d’Anselm Clavé, mentre que Reversibles, que va convertir-se en l’altre finalista després de derrotar a 9HZ, ho farà a les 18:30h davant de l’església de Sant Pere. Dilluns de la setmana vinent, aquests vídeos es penjaran, com sempre, al Facebook de RubíJove perquè els rubinencs els puguin votar.