Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

II Concurs de Graffitis Saturno, Sok i Ome són els guanyadors d'aquesta 2a edició del concurs celebrada aquest cap de setmana en el marc del I festival Mixing Colors. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

II Concurs de Graffitis

Saturno, Sok i Ome són els guanyadors d'aquesta 2a edició del concurs celebrada aquest cap de setmana en el marc del I festival Mixing Colors.
El grup format pels graffiters Saturno, Sok i Ome, veïns de Blanes i Girona, ha guanyat el concurs de graffitis a la categoria col·lectiu celebrat aquest cap de setmana en el marc del I Festival Mixing Colors, una segona edició del concurs que organitza l’Ajuntament de Rubí i Petados Crew de l’Associació Juvenil de Hip Hop Bronquitis Squad.

Un total de 115 graffiters han participat en aquesta segona edició, que ha tingut lloc el matí de dissabte, 8 de juliol, a la comarcal 1413. Els guanyadors segons les categories establertes han estat:

Categoria individual: Este, de Mirasol (mur individual); Aryz, de Cardedeu (lletra); i Rabia, de Saragossa (dibuix). Cada guanyador d’aquesta categoria ha rebut un premi de 200 €.

Categoria col·lectiu: Saturno, Sok i Ome, de Blanes i Girona (1r premi); Kikx, Morta i Register, de Granollers i Vic (2n premi); Foner, Dur i Taphe, de Bilbao i Barcelona (3r premi). El premi ha consistit en 500 €, 300 € i 200 €, respectivament.

Així ho ha decidit un jurat format per un representant de l’Ajuntament de Rubí, per l’artista local Pep Borràs i tres escriptors de graffiti de Petados Crew de l’AJHH Bronquitis Squad, els quals han hagut de decidir el graffiti guanyador a partir dels següents criteris: creativitat del concepte, originalitat de la representació, composició de l’obra i tècnica en relació a l’aplicació dels materials.

Més informació