Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

GISA adjudica les obres de construcció de la nova Escola del Bosc, al carrer Mallorca L’empresa Romero Gamero S.A. disposa d’un termini de 15 mesos per redactar el projecte i executar les obres. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

GISA adjudica les obres de construcció de la nova Escola del Bosc, al carrer Mallorca

L’empresa Romero Gamero S.A. disposa d’un termini de 15 mesos per redactar el projecte i executar les obres.
L’empresa pública GISA ha adjudicat tant la redacció del projecte com la construcció de la nova Escola del Bosc, que s’emplaçarà al c/ Mallorca, a l’empresa Romero Gamero S.A. (ROGASA). En els propers 15 mesos, la constructora haurà de redactar el projecte i executar les obres. Per tant, la nova escola podria ser una realitat el primer trimestre del 2012.

Aquest curs, els 66 alumnes de P3 a qui se’ls va adjudicar una plaça en aquesta nova escola van iniciar les classes als 3 mòduls provisionals ubicats al costat dels terrenys on es construirà el nou edifici, al carrer Mallorca.

L’edificació definitiva, que estarà enllestida durant el curs 2011-2012, tindrà una capacitat per acollir un total de 450 nous alumnes d’entre 3 i 12 anys. Aquest edifici es construirà en uns terrenys de 7.211 m2, ubicats a prop del Casal de Ca n’Oriol. El pressupost de la 12ª escola pública de la ciutat és d’uns 4.955.000 euros.