Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació a la 15a Fira del Joc i de l'Esport al carrer La fira va comptar amb la participació de diverses entitats del Consell Municipal de Cooperació. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Èxit de participació a la 15a Fira del Joc i de l'Esport al carrer

La fira va comptar amb la participació de diverses entitats del Consell Municipal de Cooperació.
La 15ª edició de la Fira del Joc i de l’Esport al Carrer, prevista pel 8 de juny i que va ser ajornada a causa de la pluja, finalment es va poder celebrar dissabte passat i va comptar amb la massiva participació de rubinencs i rubinenques de totes les edats. Amb la major part de les activitats organitzades amb la col·laboració d'entitats de la ciutat, la Rambla del Ferrocarril s'ha consolidat com espai de celebració d'aquesta activitat que normalment té lloc el primer cap de setmana de juny.

Una de les novetats principals és que enguany s'han incorporat entitats del Consell Municipal de Cooperació, que van mostrar els diferents jocs i maneres de jugar que hi ha arreu del món, així com treball de sensibilització envers la diversitat. En total, enguany han col·laborat 23 entitats a l'organització de les diferents activitats, davant les 12 que ho van fer l'any passat.

Una altra de les activitats destacades de l'edició d'aquest any ha estat la recuperació de la lectura del Manifest del Consell dels Infants, que es va llegir davant l'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia Lores. El Manifest també recollia la demanda d'aconseguir que Rubí sigui una ciutat amiga de la infància. El Consell dels Infants té la voluntat de presentar el municipi al certamen 'Ciudades amigas de la infancia', un programa que vol impulsar i promoure l'aplicació de la Convenció dels Drets dels Infants en l'àmbit d'administracions locals.

A més de conèixer la tasca del Consell dels Infants i de les entitats solidàries, els assistents també van poder practicar diversos esports com atletisme, futbol o bàsquet, jugar i participar a tallers de manualitats, maquillatge, pintura de samarretes i bijuteria, jocs tradicionals, etc.