Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es tanca el carrer Antoni Sedó per les obres de cobriment del torrent de Ca n'Alzamora Dimarts, 26 de juliol, s’inicia el trasllat de la canalització que connectarà dels habitatges de Can Sedó al nou col·lector. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Es tanca el carrer Antoni Sedó per les obres de cobriment del torrent de Ca n'Alzamora

Dimarts, 26 de juliol, s’inicia el trasllat de la canalització que connectarà dels habitatges de Can Sedó al nou col·lector.
El dimarts, 26 de juliol, s’inicien les obres de trasllat de la canalització d’aigües dels habitatges de Can Sedó al Torrent de l’Oriol, al barri de Ca n’Alzamora. Com a conseqüència d’aquestes obres, es prohibirà el pas de vehicles durant els pròxims dos mesos al carrer d’Antoni Sedó. Això afectarà als veïns que utilitzen els aparcaments situats als números 70 al 80 d’aquest carrer, donat que l’obra provocarà una ocupació total de la via i impedirà accedir i sortir dels mateixos. Aixa mateix s’habilita l’accés veïnal pel carrer dels Països Catalans suprimint els elements que existeixen actualment.

Les obres de construcció del col·lector van començar el 20 de juny

Les obres del col·lector de l’Oriol, situat al barri de Ca n’Alzamora, continuen en marxa després d’iniciar-se a mitjans de juny a càrrec de l’empresa Rogasa. Aquestes obres consisteixen en treballs de cobriment parcial i de canalització de les aigües que baixen pel torrent de l’Oriol.

L’empresa Romero Gamero, S.A. és l’encarregada de realitzar l’actuació al col·lector de l’Oriol, per un import de 1.162.427,10 €, un cop guanyat el concurs públic que va convocar l’Ajuntament de Rubí entre un total d’11 empreses.

Pel que fa al cobriment de les aigües, aquest afecta al tram inicial de 280 m entre el carrer Dr. Ferran i el començament del parc de Ca n’Alzamora, mentre que la resta del torrent, fins arribar als 600 m totals de longitud, són descoberts. Les aigües pluvials es canalitzaran en aquest tram inicial a través d’un col·lector quadrat de 4,10 x 3,40 m i transcorreran a l’aire lliure en la resta del torrent. Pel que fa les aigües residuals, es canalitzaran al llarg de tot el torrent a través d’un col·lector de 50 cm de diàmetre. Està previst adequar tant la superfície del tram cobert com la llera i els marges del torrent descobert.