Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es redueixen els horaris dels serveis públics municipals a l'estiu L’OAC Centre farà horari intensiu de matins i la Biblioteca tancarà els dissabtes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Es redueixen els horaris dels serveis públics municipals a l'estiu

L’OAC Centre farà horari intensiu de matins i la Biblioteca tancarà els dissabtes
Alguns serveis municipals modifiquen el seu horari amb l’arribada de l’estiu i el període de vacances. En alguns casos la reducció suposa el tancament del servei durant una període concret, com és el cas de l’OAC de la Rambleta Joan Miró, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), l’Ateneu Municipal o la Síndica de Greuges, que tanquen el mes d’agost; en altres el tancament els dissabtes com és el cas de l’OAC del Centre i de la Biblioteca Mestre Martí Tauler, i en altres la reducció de l’horari d’obertura al públic.

Així, els horari reduïts del serveis queden:

• Ajuntament – edifici central: de 8 a 15.15 h, de l’1 al 31 d’agost.
• OAC Centre: del 2 de juliol al 31 d'agost, de 8 a 14.30 h de dilluns a divendres, dissabtes tancada.
• OMIC: de 8 a 14.30 h de dilluns a dijous de l’1 al 31 de juliol.
• Edifici Rubí + D: de 8 a 15 h de l’1 al 10 d’agost, del 13 al 27 d’agost tancat.
• Àrea de Planificació, Ecologia Urbana i Seguretat, Oficines Ctra. Terrassa, de 9 a 14 h de l'1 de juliol al 31 d'agost de dilluns a divendres.
• Mercat: tancat per les tardes els dies 26 de juliol, 2,9,16 i 23 d’agost.
• Serveis a les persones: de 9 a 14 h de l’1 de juliol al 31 d’agost
• Punt d’Informació: de 10 a 13.30 h de dilluns a divendres, de l’1 d’agost a l’1 de setembre.

Ampliació del préstec per l’estiu
L’horari d’estiu de la Biblioteca, a més del tancament de dissabte, es mantindrà fins al 16 de setembre en que l’equipament cultural tornarà al seu horari d'hivern. Fins a aquesta data l’horari serà de dilluns a divendres de 16 a 21 h i els dimecres de 10 a 14 h. A més, durant aquest període el usuaris/es poden gaudir del préstec d’estiu, es pot allargar fins al setembre, només cal demanar-ho al moment de fer el préstec (amb excepció de les guies de viatge per la pujada de demandes que hi ha a l'estiu)