Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es produeix un segon incendi a l’aparcament del c/ Torrent de l’Alba on ahir ja es va calcinar un vehicle La vintena de persones que han estat traslladades a la Biblioteca municipal ja han pogut tornar als seus domicilis a primera hora del matí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Es produeix un segon incendi a l’aparcament del c/ Torrent de l’Alba on ahir ja es va calcinar un vehicle

La vintena de persones que han estat traslladades a la Biblioteca municipal ja han pogut tornar als seus domicilis a primera hora del matí.
Policia Local i Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en un incendi que ha destruït 3 vehicles estacionats en un aparcament subterrani de la ciutat, ubicat al c/ Torrent de l’Alba, 23. Es dóna la circumstància que, la nit anterior, es va declarar un altre foc en aquest mateix local, a només 50 metres del d’avui, que va afectar un únic cotxe.

L’avís de l’incendi d’aquesta passada nit ha arribat a les 02:24h. Immediatament s’hi han desplaçat diverses patrulles de la Policia Local de Rubí i 16 dotacions dels Bombers, que han accedit a l’aparcament, on han localitzat els 3 vehicles cremant a la planta -3. Com a mesura preventiva, i mentre es feien les tasques d’extinció, s’han evacuat 25 veïns de la finca, que han estat traslladats a la Biblioteca municipal Mestre Martí tauler, igual com es va fer la nit anterior.

El foc ha estat totalment extingit a les 3.21h. Des d’aquella hora, els Bombers han treballat per ventilar la totalitat de les instal·lacions subterrànies de l’edifici, així com el bloc d’habitatges. Els veïns han pogut tornar als seus domicilis a quarts de 7 del matí. Cap persona no ha resultat intoxicada ni ferida com a conseqüència de l’incendi, les causes del qual s’estan investigant.