Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es pavimenten els carrers de Wagner i Mozart en el marc del Pla d’Asfaltat a les zones industrials Les obres, que en aquests moments estan en procés de licitació, tindran una durada aproximada d’uns 3 mesos. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Es pavimenten els carrers de Wagner i Mozart en el marc del Pla d’Asfaltat a les zones industrials

Les obres, que en aquests moments estan en procés de licitació, tindran una durada aproximada d’uns 3 mesos.
L’Ajuntament de Rubí pavimentarà els carrers de Wagner i Mozart, ubicats al polígon de Can Jardí, en el marc del Pla d’Asfaltat 2010-2011 relatiu a les zones industrials de la ciutat. Les obres, que ara estan en procés de licitació, tindran una durada prevista d’11 setmanes. El consistori ja va avançar aquesta actuació als empresaris d’aquest polígon en una trobada celebrada al mes de març.

L’actuació al c/ Wagner constarà de diverses fases, deixant sempre un carril obert a la circulació. Pel que fa al c/ Mozart, aquests treballs també es dividiran en 2 fases: la primera es realitzarà en el tram comprès entre l’avinguda de Bizet i el c/ Chopin i la segona, en el tram de carrer que va de la cruïlla amb el c/ Chopin fins a la cruïlla amb el c/ Wagner.

El projecte també inclou l’adequació de les illetes existents al c/ Wagner per a col·locar-hi aparcaments en semibateria i la reposició de 2 punts de llum malmesos en aquesta mateixa via.

També s’adequarà la senyalització horitzontal i vertical a la connexió entre el c/ Wagner i els carrers de Schubert i Vivaldi i l’avinguda de Bizet, amb l’objectiu de preparar els accessos per a la futura rotonda que es projectarà en aquest punt. Paral•lelament, també s’instal·laran senyals de prohibit aparcar els vehicles pesats a la zona de les illetes.

Aprofitant aquesta actuació, que compta amb un pressupost d’uns 400.000 euros, també se suprimiran les barreres arquitectòniques existents.

Mentre durin les obres es tindran en compte els horaris de les diferents fàbriques de la zona, amb l’objectiu d’optimitzar els treballs i de minimitzar possibles afectacions a les empreses.