Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es mantindrà la neteja viària amb aigua no potable També es reduirà el reg i el 40 % dels parterres de flor de temporada passaran a tenir arbustiva, un tipus de planta més adaptada a la sequera. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Es mantindrà la neteja viària amb aigua no potable

També es reduirà el reg i el 40 % dels parterres de flor de temporada passaran a tenir arbustiva, un tipus de planta més adaptada a la sequera.
Tot i la modificació del secret de sequera, l’Ajuntament de Rubí mantindrà la neteja viària amb aigua no potable del dipòsit situat a La Llana i regarà amb cisternes d’aigua no potable en aquells parcs i zones verdes que no disposin de sistema de reg automàtic. En aquest sentit, es reduirà també el reg de zones verdes amb aigua potable.Per altra banda, està previst tornar a posar en marxa les fonts ornamentals perquè no es facin malbé i, mentrestant es continuarà fent-hi una neteja de 3 dies per setmana. Per altra banda, es transformaran alguns dels parterres de flor de temporada ubicats arreu de la ciutat. El 40 % passaran a tenir arbustiva més adaptada a la sequera.

Més informació