Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es lliura el 18è Premi Ferran Salsas El treball guanyador tracta sobre les depressions i està encapçalat pel doctor Enric Aragonès. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Es lliura el 18è Premi Ferran Salsas

El treball guanyador tracta sobre les depressions i està encapçalat pel doctor Enric Aragonès.
El guanyador de l’edició de 18è Premi Ferran Salsas i Roig ha estat el projecte anomenat “Avaluació d’un programa optimitzat per al maneig de la depressió en atenció primària: assaig controlat aleatoritzat per conglomerats”, presentat pel Centre d’Atenció Primària de Constantí, encapçalat pel Dr. Enric Aragones Benaiges, amb la col·laboració de Josep Lluís Piñol Moreso, Antonio Labat Alquézar, Pilar Casaus Samatán, Antònia Caballero Alias, Carme Lucena Luque, Waleska Badia Rafecas, Josep M. Hernández Anguera i Sílvia Folch Pujol.

Així s’ha fet públic al Castell en l’acte del lliurament del premi, que consisteix en una dotació econòmica de 9.000 € i en la publicació del treball. Aquest projecte es desenvolupa en 22 centres d’Atenció Primària a Tarragona i implica la coordinació entre els diferents centres de Salut Mental; preveu, a més, implantar mesures d’efectivitat demostrada i aplicables a la pròpia organització sanitària.

Més informació