Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es declara un incendi a l'interior d'un pàrquing de l'avinguda de l'Estatut El foc, ja controlat, ha obligat a evacuar prop de 40 persones per raons de seguretat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Es declara un incendi a l'interior d'un pàrquing de l'avinguda de l'Estatut

El foc, ja controlat, ha obligat a evacuar prop de 40 persones per raons de seguretat
A les 13.10 h d’aquest dimecres, s’ha declarat un incendi al pàrquing del número 213 de l’avinguda de l’Estatut. Tot i que el foc s’ha localitzat a l’aparcament, per raons de seguretat i també com a conseqüència de la gran fumera que ha provocat, els serveis d’emergències han procedit a evacuar aproximadament unes 40 persones, veïns i veïnes tant de l’edifici on està situat aquest pàrquing com dels edificis adjacents, concretament els números 211 i 215 de l’avinguda de l’Estatut.

Segons ha informat la Policia Local, no hi hagut cap ferit ni cap persona ha hagut de ser atesa pels serveis sanitaris. Els danys han estat només materials: un vehicle n’ha resultat totalment cremat i dos més afectats pel fum; s’han produït danys de diversa consideració a la resta de l’aparcament, així com als baixants i al subministrament d’aigua potable; i diversos pisos han estat afectats pel fum.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat set dotacions de Bombers, dues ambulàncies i quatre patrulles de la Policia Local de Rubí.

A primera hora de la tarda, els veïns i veïnes evacuats de manera preventiva ja han pogut tornar a les seves llars.