Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Enric Majó serà el pregoner de la Festa Major 2013 Des de fa uns quants anys, són ciutadans rubinencs qui han fet el pregó inaugural de la festa major, com Albert Sans, Mikel Iglesias i Xavier Serrat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Enric Majó serà el pregoner de la Festa Major 2013

Des de fa uns quants anys, són ciutadans rubinencs qui han fet el pregó inaugural de la festa major, com Albert Sans, Mikel Iglesias i Xavier Serrat.
L’actor rubinenc, Enric Majó, serà el pregoner de la Festa Major 2013, que se celebrarà del 28 de juny a l’1 de juliol, segons ha confirmat l’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, qui ha afirmat que “un any més serà un rubinenc qui faci el pregó inaugural de la Festa Major de la nostra ciutat, en aquesta cas un actor conegut a tota Catalunya i la resta d’Espanya”. La alcaldessa ha explicat que, tot i ser una “festa austera” – com es va manifestar ahir en la presentació del cartell i algunes de les activitats principals – “la participació i implicació de moltes entitats i els grups musicals faran que sigui una festa com altres anys en què la participació al carrer de la ciutadania és àmplia amb un bon nivell de convivència”.
El pregó tindrà lloc el pròxim 28 de juny a la plaça Pere Aguilera, com es habitual, a partir de les 20.30 h. En els darrers anys han pujat al balcó de l’Ajuntament els rubinencs Albert Sans, Mikel Iglesias o Xavier Serrat per donar el tret de sortida a la Festa Major de Sant Pere..

L’última vegada que l’actor Enric Majó ha participat en alguna activitat cultural a la ciutat ha estat ara fa un mes al dictat solidari que es va fer a la Biblioteca Mestre Martí Tauler, amb motiu de les activitats del Programa de Sant Jordi 2013, que a més va contribuir a la recollida d’aliments que es va dur a terme amb la col•laboració d’entitats solidàries de la ciutat que va permetre recollir més de 10 caixes d’aliments.