Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa la segona fase de l'acord per al desenvolupament econòmic i social (ADES) Els membres del Grup d’Impuls han reprès les trobades després de l’aprovació de l’Acord. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

En marxa la segona fase de l'acord per al desenvolupament econòmic i social (ADES)

Els membres del Grup d’Impuls han reprès les trobades després de l’aprovació de l’Acord.
L’Acord per al Desenvolupament Econòmic i Social de Rubí entra en la fase de concreció d’accions després de que el passat més de març les formacions polítiques i els agents econòmics i socials signessin l’acord que establia 3 eixos bàsics de treball i 10 línies estratègiques.

Ara, cal concretar les diferents línies estratègiques en accions executables. La proposta de treball d’aquesta nova fase, s’ha presentat aquesta setmana als membres del grup d’impuls, format pels agents econòmics, polítics i socials locals. La metodologia consisteix en la creació de 6 grups de treball tècnic, liderats per reconeguts experts, que ara es troben en fase de consens. Aquests grups, composats per diferents persones de Rubí, decidiran actuacions a desenvolupar i les elevaran al grup d’impuls perquè els seus membres les validin, prioritzin i consensuïn un document definitiu d’accions que el govern local es compromet a executar.

Els terminis establerts per dur a terme aquesta nova fase de l’ADES es de 6 mesos fins arribar a la signatura del pla d’acció consensuat.

Els 6 grups tècnics de treball respondrien als següents àmbits:
  • Territori
  • Societat
  • Economia productiva
  • Emprenedoria
  • Igualtat
  • Cooperació público-privada