Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa els agents cívics Quatre rubinencs treballen als carrers de Rubí amb l'objectiu d'educar, informar i corregir les actituds incíviques de la ciutadania. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

En marxa els agents cívics

Quatre rubinencs treballen als carrers de Rubí amb l'objectiu d'educar, informar i corregir les actituds incíviques de la ciutadania.
Un total de quatre agents cívics patrullen a peu pels carrers de Rubí des d’aquesta mateixa setmana. Aquests agents incidiran en aspectes incívics que es trobin al carrer amb l’objectiu d’educar i informar els rubinencs i rubinenques sobre com s’han de realitzar correctament aquestes accions. Alguns d’aquests aspectes on incidiran fan referència als danys ocasionats pels vehicles mal estacionats a zones verdes, escombraries dipositades fora del contenidor, el “botelló” a places i parcs, pintades i cartells enganxats a les parets, caques de gossos a les voreres, mobiliari urbà fet malbé, etc.

Aquests agents van uniformats i equipats amb el material necessari per anotar les incidències detectades. Tot i que no són agents policials, sí que coordinen la seva tasca amb els policies de proximitat, realitzant comunicats d’incidències que detectin per fer-les arribar al departament corresponent. Inicialment treballaran en horari de matí, de 8 a 15, tot i que es preveu ampliar el servei també en horari de tarda.

Més informació