Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els reis màgics arriben a l'Escardívol Un castell gegant, una xocolatada i noves carrosses, són algunes de les novetats de l'arribada dels reis i la cavalcada d'aquest any. El canvi d’ubicació de l’arribada dels Reis a Rubí és una de les novetats d’aquest any però no l’única. El mateix escenari, la construcció d’un castell gegant, flanquejat per dues pantalles de grans dimensions i dos escenaris, també s'estrenen aquest any. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els reis màgics arriben a l'Escardívol

Un castell gegant, una xocolatada i noves carrosses, són algunes de les novetats de l'arribada dels reis i la cavalcada d'aquest any. El canvi d’ubicació de l’arribada dels Reis a Rubí és una de les novetats d’aquest any però no l’única. El mateix escenari, la construcció d’un castell gegant, flanquejat per dues pantalles de grans dimensions i dos escenaris, també s'estrenen aquest any.
Un castell gegant, una xocolatada i noves carrosses, són algunes de les novetats de l'arribada dels reis i la cavalcada d'aquest any.
El canvi d’ubicació de l’arribada dels Reis a Rubí és una de les novetats d’aquest any però no l’única. El mateix escenari, la construcció d’un castell gegant, flanquejat per dues pantalles de grans dimensions i dos escenaris, també s'estrenen aquest any.
A banda d’aquests 3 escenaris (el del castell, el d’animació i el del carter reial) a l’Escardívol s’instal•larà un estand de l’Ajuntament on, a partir de les 16.30 h, es repartiran a tots els nens i nenes mans per saludar els reis i barres de llum per il•luminar la seva arribada. També hi haurà un espai destinat a repartir xocolata calenta als assistents a partir de les 17 hores. A la mateixa hora començarà l’espectacle d’animació de la Tresca i la Verdesca i el carter reial començarà a recollir les cartes dels nens i nenes de Rubí.

L’arribada dels Reis s’espera per a les 18.30 h envoltada de moltes sorpreses. Un cop l’alcaldessa els lliuri les claus de la ciutat, començarà la cavalcada pels carrers de la ciutat (podeu consultar el recorregut a www.ajrubi.cat).

Novetats a la Cavalcada de Reis
Un total de 30 elements, entre carrosses, vehicles i activitats d’animació, recorreran els carrers de la ciutat. Una xifra superior a la de l’any anterior.
La Cavalcada presenta nombroses novetats enguany. S’han renovat totes les carrosses dels reis i s’incorpora la del Mag Rubisenc. També per primer cop hi participarà la unitat eqüestre de la policia local, que s’estrena amb la cavalcada. També hi participaran 40 joves dels instituts de la ciutat que portaran torxes, l’Esbart Dansaire, els Diables de la Riera, motoristes de correus i diferents grups d’animació, entre el que destaca uns gossos articulats que arrosseguen vagonetes de carbó.
Al llarg de la cavalcada es llençaran 4 tones de caramels, el doble que l’any anterior.


El Mag Rubisenc
Un dels personatges que recentment s’ha incorporat a la celebració del Nadal a Rubí és el Mag Rubisenc que ahir arribava al seu campament situat al costat de la Fira de la Joventut i de la Infància. Uns 200 nens van poder saludar-lo per segon any consecutiu a la ciutat.

Aquest any, el Mag també aporta novetats, sobretot en el seu vestuari, que ha estat confeccionat per Maria Carbonell, la dissenyadora dels vestits dels Reis màgis de Rubí, dels Gegants de la ciutat i del vestuari habitual de l’Esbart Dansaire de Rubí.
Els nens i nenes de Rubí podran visitar-lo fins dijous, 4 de gener, a Can Rosés, conèixer la seva història i lliurar-li la carta per als Reis Màgics.