Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Reis d'Orient, a l'Escardívol Aquest any, la cavalcada finalitzarà a la plaça Pere Aguilera, com a conseqüència de les obres que s’estan fent a la plaça del Doctor Guardiet. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els Reis d'Orient, a l'Escardívol

Aquest any, la cavalcada finalitzarà a la plaça Pere Aguilera, com a conseqüència de les obres que s’estan fent a la plaça del Doctor Guardiet.
Un any més, avui, 5 de gener de 2011, els Reis d’Orient arriben a la ciutat per visitar els nens i nenes de Rubí a les seves llars en aquesta nit màgica. Com l’any passat, la cavalcada s’iniciarà a les 18:30h a l’Escardívol i, per primera vegada, finalitzarà a la plaça de l’Ajuntament, a causa de les obres que s’estan fent a la plaça del Doctor Guardiet, com ja es va comunicar a la presentació de les activitats d’aquest Nadal 2010-2011.

Abans, cap a les 16:30h, el Carter Reial serà a l’Escardívol per rebre tots els nens i nenes que li vulguin lliurar les cartes adreçades als Reis d’Orient.

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a l’Escardívol a les 18h, on seran rebuts per l’alcaldessa de la ciutat, Carme Garcia, i pel Mag Rubisenc. Després de donar-los la benvinguda, la cavalcada iniciarà el seu recorregut pel carrers de la ciutat des de l’Escardívol (18:30h), passant pels carrers de Joaquim Blume, Cadmo, Prat de la Riba, Rafael Casanova, Francesc Macià, avinguda de Barcelona, rambleta Joan Miró, passeig de Les Torres, avinguda de Can Cabanyes, passeig del Ferrocarril, c/ Monturiol, Mare de Déu de Fàtima, 3 d’abril, Milà i Fontanals, Bartrina, Lluís Ribas, Cervantes, avinguda de Barcelona, c/ Francesc Macià, Narcís Menard i plaça de Pere Aguilera, on clourà la passejada per la ciutat. Durant la cavalcada es repartiran unes 5 tones de caramels sense gluten, aptes per a celíacs.

Enguany, com l’any passat, l’arribada de Ses Majestats, així com els seus discursos i els de l’alcaldessa, es traduiran simultàniament al llenguatge de signes.

El campament del Mag Rubisenc
Des de diumenge i fins ahir, el Mag Rubisenc ha tornat a muntar el seu campament al Castell per tal que tots els infants de Rubí li poguessin portar la carta dirigida a Ses Majestats els Reis d’Orient. Prop de 2.800 persones han passat pel recinte durant aquests 3 dies per conèixer el laboratori del mag, entre elles l’alcaldessa de Rubí, Carme García. El grup d’animació Xarop de Canya ha amenitzat les tardes al campament del Mag Rubisenc.