Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els preparatius per l’arribada dels Reis no permetran aparcar a l’Escardívol fins passat el 5 de gener Els agents de la Policia Local han senyalitzat aquesta prohibició a la zona. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els preparatius per l’arribada dels Reis no permetran aparcar a l’Escardívol fins passat el 5 de gener

Els agents de la Policia Local han senyalitzat aquesta prohibició a la zona.
Entre els dies 1 i 5 de gener es restringeix l’estacionament a l’Escardívol com a conseqüència del muntatge de la infraestructura necessària per a l’acte d’inici de la cavalcada de Reis.

Des de les 15 h del dia 1 de gener no es pot aparcar al sector nord (la zona més propera a l’edifici d’Esport per a tothom), mentre que a partir de les 15 h del dia 3 de gener està prohibit estacionar a la resta d’espais (la zona sud –propera a la rotonda–, la zona taronja i el solar de Correus).

La Policia Local va iniciar, el 29 de desembre, una campanya informativa mitjançant la col·locació d’informació gràfica, d’avisos als vehicles i de senyalització excepcional per tal de reduir al màxim el nombre de vehicles que finalment hagin de ser retirats mitjançant la grua municipal.