Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els jocs esportius escolars i les lligues esportives per a joves arriben amb l’inici del curs 2013-2014 Els alumnes que participen en aquesta activitat extraescolar competiran amb altres centres educatius de ciutats pròximes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els jocs esportius escolars i les lligues esportives per a joves arriben amb l’inici del curs 2013-2014

Els alumnes que participen en aquesta activitat extraescolar competiran amb altres centres educatius de ciutats pròximes.
Amb l’arribada del nou curs escolar el pròxim 12 de setembre, els alumnes d’entre 6 a 19 anys d’escoles i instituts, que vulguin participar en el Jocs Esportius Escolars i en les Lligues Esportives per a joves, tindran fins a 14 disciplines esportives diferents per practicar algun esport de grup durant el període escolar. Atletisme, gimnàstica i dansa esportiva, handbol, bàsquet, patinatge artístic, futbol sala, hoquei línia, tennis taula, taekwondo, o voleibol són alguns dels esports que els alumnes podran aprendre al llarg dels mesos d’aquest curs 2013-2014. Les inscripcions es podran fer a través dels mateixos centres educatius durant els mesos de setembre i octubre.

Els alumnes que cursen Educació primària han d’haver nascut entre els anys 2006, els més petits, i el 2002 els més grans, mentre que l’alumnat de secundària haurà de tenir entre 13 i 19 anys (nascuts entre el 2000 i el 1997). En funció de les categories a què es pertanyi, prebenjamí, benjamí o aleví a les escoles, i infantil, cadet o juvenil als instituts, es participarà en competicions amb escoles de Sant Cugat (aleví), de Castellbisbal, Sant Cugat, Terrassa i Viladecavalls (infantil), o en competició comarcal amb equips de Castellbisbal, Sant Cugat, Terrassa i Viladecavalls per als alumnes dels instituts.

Per ampliar la informació i fer efectiva la inscripció a partir de setembre , els alumnes interessats s’hauran de dirigir al professor d’educació física, a l’Associació de Mares i Pares (AMPA) de la seva escola o institut, o a l’Oficina dels Jocs Escolars (Escardívol), tel. 93 588 72 73, de dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 16 a 19 h i divendres de 9 a 13 h.