Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

'Els Croods' inicien un nou Cicle de Cinema Infantil en Català a la Biblioteca Mestre Martí Tauler Més de 400 persones participen en aquest cicle en el darrer semestre de l’any 2013. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

'Els Croods' inicien un nou Cicle de Cinema Infantil en Català a la Biblioteca Mestre Martí Tauler

Més de 400 persones participen en aquest cicle en el darrer semestre de l’any 2013.
L’aventura preshistorica de la família Croods, uns cavernícoles que han de deixar la cova on viuen, obligats per un terratrèmol, i emprendre un viatge a la recerca d’una nova llar, serà el film que donarà inici a la nova edició del Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) per a aquest 2014, que es podrà veure dos tardes al mes a la Biblioteca Mestre Martí Tauler. La primera sessió tindrà lloc el pròxim 21 de gener a l’auditori de la biblioteca a les 18 h. Totes les projeccions són gratuïtes.

Aquest cicle de sessions de cinema infantil en català, impulsat pel Departament de Cultura en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística i diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes, permetrà poder visionar 11 pel·lícules infantils en català adreçades al públic familiar, amb títols estrenats fa uns mesos com ara Avions, Turbo, Gru, el meu dolent preferit 2 o Epic. El món secret, i altres no tan noves com Les cròniques de Spiderwick o El Valent Despereaux.
Els passis es faran cada quinze dies, els dilluns 3 i 17 de febrer, 3 i 17 de març, 7 i 28 d’abril, 5 i 19 de maig i 2 i 16 de juny a les 18 h.

Durant el darrer semestre de l’any 2013, d’octubre a desembre van passar més de 400 persones per aquest cicle de cinema a la Biblioteca, que van poder veure pel·lícules com Raph, el destructor, Bolt, Hotel Transsilvània o L’origen dels guardians.