Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els comerciants de Rubí poden optar a subvencions fins a 800 € per a millores als establiments La quantitat global d’aquesta convocatòria s’ha incrementat fins a 25.000 €. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els comerciants de Rubí poden optar a subvencions fins a 800 € per a millores als establiments

La quantitat global d’aquesta convocatòria s’ha incrementat fins a 25.000 €.
Arran de la convocatòria de subvencions per a la millora d’establiments comercials corresponent a l’any 2012, la regidora de Comerç, Arés Tubau, ha destacat l’esforç que l’Ajuntament de Rubí està fent per estar al costat del comerç de la ciutat en aquests moments econòmics tan difícils. En aquest sentit, Tubau ha ressaltat que l’increment de la partida pressupostària respecte l’any anterior –ha passat de 20.000 € a 25.000 € tot i la crisi- és la prova més evident del compromís de la regidoria de Comerç amb els comerciants de Rubí. “Pocs sectors disposen d’ajuts directes d’aquestes característiques i poden dir que han vist incrementada la quantitat aquest any”, ha posat en valor Tubau.

L’ajut econòmic que poden rebre els comerciants és qualificat com a “incentiu” per la regidora, perquè és molt conscient que la majoria dels establiments ja estan per la labor de modernitzar els seus establiments. “La clau de l’èxit és posar al dia els comerços i des de la regidoria estem al seu costat”, ha comentat Tubau.

La convocatòria de subvencions per a la millora dels comerços de Rubí és una línia política que s’està duent a terme des de l’any 2004 de forma ininterrompuda i amb molt èxit. La immensa majoria d’anys s’han esgotat els diners disponibles per les moltes sol·licituds rebudes, alhora que els conceptes subvencionables s’han anat ampliant amb el pas dels anys.

Més informació.