Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els amics dels automòbils celebren la festivitat del seu patró aquest cap de setmana La regidora de Cultura, Maria Mas, inaugurarà la mostra aquest dissabte 9 de juliol a la plaça del Doctor Guardiet. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els amics dels automòbils celebren la festivitat del seu patró aquest cap de setmana

La regidora de Cultura, Maria Mas, inaugurarà la mostra aquest dissabte 9 de juliol a la plaça del Doctor Guardiet.
Aquest cap de setmana, la ciutat torna a acollir una nova edició de la Festa de Sant Cristòfol, el patró dels automobilistes, que a Rubí organitza l’Associació Amics dels Automòbils Antics amb diferents activitats a la ciutat on s’exposen vehicles antics, a més d’un ral·li que s’organitza ja per setè any consecutiu pels carrers de la ciutat, així com per poblacions de l’entorn.

A la inauguració dels actes de celebració, que comencen aquest dissabte 9 de juliol a la plaça del Doctor Guardiet, assistirà la regidora de Cultura, Maria Mas, a partir de les 10 h. Durant tot el matí es podran veure els vehicles antics concentrats en aquesta plaça, on cada any s’exposen turismes, camions, tractors, motocicletes i, fins i tot, bicicletes, que ja per la tarda sortiran en cercavila per anar a la missa en honor a Sant Cristòfol.

Al dia següent, hi haurà una nova concetració de vehicles antics i/o clàssics al barri de Can Fatjó, amb una cercavila pel centre de la ciutat i la benedicció dels vehicles i el lliurament de medalles. La festa conclourà amb un dinar dels associats/des.

Les celebracions de la festivitat continuaran el cap de setmana següent amb la setena edició del Ral·li Sant Cristòfol del dissabte 16 de juliol amb sortida i arribada a la nostra ciutat, passant per Terrassa, Matadepera, Granera, Castellterçol, Moià, Monistrol de Calders, Vacarisses, Olesa de Montserrat i Castellbisbal. Els vehicles es concentraran a partir de les 15 h a la plaça de la Nova Estació, d’on sortiran a les 17 h. A partir de les 22.30 h es coneixeran les persones guanyadores i es lliuraran els premis a les primeres classificades de cada categoria.