Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes dels IES de Rubí presenten 41 propostes per la 12èna edició del Premi de Recerca Miquel Segura El treball guanyador es coneixerà el pròxim 26 de maig en un acte al Castell Ecomuseu Urbà de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els alumnes dels IES de Rubí presenten 41 propostes per la 12èna edició del Premi de Recerca Miquel Segura

El treball guanyador es coneixerà el pròxim 26 de maig en un acte al Castell Ecomuseu Urbà de Rubí.
L’alumnat del instituts de secundària de la ciutat han presentat un total de 41 treballs d’investigació per a la 12èna edició del Premi de Recerca Miquel Segura que serà lliurat el pròxim 26 de maig en un acte de lliurament que es farà al Castell Ecomuseu Urbà de Rubí a partir de les 19 h. La participació d’enguany supera amb escreix les dedicions anteriors on la màxima participació es va apropar a la trentena.

Entre els 41 treballs presentats al concurs, hi ha temes de recerca relacionats amb aspectes de la salut, com ara malalties degeneratives, trastorns de personalitat o evolució de la salut; el mediambient; l’educació; la gent gran; les investigacions científiques; la filosofia o l’art, entre d’altres.

A més, durant la sessió, on es convocarà les bases de la pròxima edició, es presentarà el llibre de l’edició de 2010, “La gravetat quàntica. El somni d'Einstein” que va guanyar Andreu Llabrés de l’IES Duc de Montblanc i que l’Ajuntament de Rubí edita dins de la col·lecció anomenada “Joves Investigadors”, i s’oferirà la conferència “L’origen de l’univers ... en pocs minuts” a càrrec del professor investigador de l'Institut de Ciències de l'Espai (ICE) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Emili Elizalde.

L’alcaldessa de Rubí assistirà al lliurament d’aquest premi al Castell.