Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de l'Escola Municipal de Música mostren la feina realitzada durant el curs Del 16 al 20 de juny, els alumnes del centre oferiran audicions obertes a tota la ciutadania https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els alumnes de l'Escola Municipal de Música mostren la feina realitzada durant el curs

Del 16 al 20 de juny, els alumnes del centre oferiran audicions obertes a tota la ciutadania
Durant tota la setmana del 16 al 20 de juny, els alumnes de l’Escola Municipal de Música Pere Burés mostraran els coneixements adquirits al llarg del curs. Cada dia, entre les 17.30 h i les 20.30 h, estudiants dels diversos ensenyaments que s’imparteixen al centre protagonitzaran audicions obertes a tota la ciutadania.

Els recitals tindran lloc a les mateixes instal·lacions de l’escola, a l’Escardívol, tant a l’auditori Alicia de Larrocha com a la sala Frederic Mompou. Dilluns serà el torn dels alumnes de piano, cant, clarinet i bateria. Dimarts actuaran els estudiants de saxo, flauta travessera, guitarra, flauta de bec i guitarra elèctrica. Dimecres les audicions aniran a càrrec dels alumnes de violí, viola, piano i violoncel. Per a dijous s’han programat actuacions dels estudiants de trompeta, violí, piano, flauta de bec i oboè. I divendres es tancaran els recitals amb alumnes de les classes de piano, i de piano i cambra.

Amb aquestes audicions es tancarà un nou curs de l’Escola Municipal de Música Pere Burés. Durant el proper, que s’iniciarà al setembre, el centre tornarà a oferir activitats de tot tipus i per a totes les edats que, a banda de proporcionar una sòlida formació musical, intentaran donar resposta i acompanyar els interessos i les necessitats expressives dels ciutadans en aquest àmbit artístic.

A més d’organitzar classes individuals i grups d’una gran varietat d’instruments, l’escola ubicada a l’Escardívol repetirà entre les seves activitats més originals els tallers musicals en família Ralet, ralet... per a nadons de 0 a 3 anys o les sessions de musicoteràpia. El centre també planteja per al proper curs tot un seguit de propostes obertes a tota la població que tenen com a objectiu acostar la música a un públic més ampli, com ara el taller de coral amateur, l’aula de Seitai (grup de relaxació), els tallers oberts per iniciar-se en un instrument sense preparació prèvia o el curs La música i el seu entorn. A més, l’escola disposa de grups corals de totes les edats, una orquestra simfònica i una Big Band, entre d’altres.

Durant el curs 2013-2014, l’Escola Municipal de Música Pere Burés ha comptat amb gairebé 700 alumnes de totes les edats, que han estat guiats per 25 professors i professores.