Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Rubí celebren la Setmana Cultural amb una desena d’activitats L’acte de cloenda, divendres 21 de març a les 18.30 h, està obert a tota la ciutadania que desitgi assistir. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Rubí celebren la Setmana Cultural amb una desena d’activitats

L’acte de cloenda, divendres 21 de març a les 18.30 h, està obert a tota la ciutadania que desitgi assistir.
L’Escola Municipal de Música Pere Burés de Rubí esta celebrant aquests dies la seva Setmana cultural que, amb el tema central del Barroc, dedica una desena d’activitats especials, fins al pròxim divendres a tractar aquesta època en l’àmbit de la música d’una manera més lúdica.

Els alumnes de l’escola canvien, durant tota la setmana, els seus ensenyaments tradicionals per tallers de contes i de dansa els alumnes més petits; de teatre els alumnes que fan aprenentatge bàsic; i de dansa i cançó barroca els alumnes que cursen ensenyaments avançats, d’aprofundiment i adults. A més, també hi haurà el taller “Història de la música: 400 anys en 1 hora” a càrrec de David Puertas el dijous de 19 a 20 h pels alumnes majors de 12 anys i les seves famílies; i una sessió de cinema fòrum amb “Tots els matins del món” aquest dimecres a les 20 h.

Totes aquestes propostes, estan combinades amb els assaigs per participar al concurs fantasma, en què poden participar tots els alumnes que toquen un instrument, que han d’assajar una peça per interpretar dimecres i dijous davant de la resta d’alumnes. Uns 200 alumnes participen cada any en aquest concurs que consisteix en la interpretació d’una peça instrumental darrere d’una cortina, per tal que ni el tribunal ni els alumnes coneguin qui són els intèrprets. Els concursants participen amb un pseudònim per no ser reconeguts pels membres del jurat.

La cloenda dels actes, que està oberta a tota la població, serà aquest divendres 21 de març a les 18.30 h a l’Antiga Sala de l’Esbart de l’Escola de Música, i els participants podran gaudir del concert de cloenda de la Setmana Cultural 2014, amb una actuació de dansa i cançó barroca, una mostra de teatre i el lliurament dels premis del concurs fantasma amb la interpretació de la respectiva peça instrumental per part dels alumnes guanyadors.