Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Tour de França passa per Rubí el divendres, 10 de juliol Com a conseqüència, es produiran importants afectacions de trànsit al llarg del matí, per la qual cosa es recomana evitar desplaçaments en vehicle. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Tour de França passa per Rubí el divendres, 10 de juliol

Com a conseqüència, es produiran importants afectacions de trànsit al llarg del matí, per la qual cosa es recomana evitar desplaçaments en vehicle.
La setena etapa del Tour de França (Barcelona – Andorra) passa per Rubí el 10 de juliol. En total són uns 2,3 km de recorregut que afectarà a la carretera B-1503, l’avinguda de l’Estatut, a tot el tram que travessa el terme municipal.

Com a conseqüència, es produiran afectacions sobre la mobilitat entre les 9.30 i les aproximadament les 13 h, donat que està previst el pas de la caravana publicitària cap a les 9.50 h i dels ciclistes al voltant de les 11.30 h.

L’avinguda de l’Estatut es talla al trànsit en ambdós sentits de la marxa i queden afectats tots els carrers adjacents i més pròxims a la zona afectada, així com els accessos a l’autopista i l’autovia E-9.

Durant tot el període de restricció, no es permet cap accés a garatges, habitatges, botigues, establiments, a excepció de casos concrets i d’emergència, amb acompanyament policial.

L’Ajuntament de Rubí recomana evitar desplaçaments en vehicles el pròxim 10 de juliol durant el matí pels voltants de la zona afectada.

Més informació