Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Punt obert de tractament d’imatges digitals comença la seva activitat El Grup Fotogràfic El Gra és l’entitat responsable de la seva gestió. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Punt obert de tractament d’imatges digitals comença la seva activitat

El Grup Fotogràfic El Gra és l’entitat responsable de la seva gestió.
Aquest dilluns 16 de novembre obre les seves portes un nou punt especialitzat en l’assessorament sobre l’edició i el tractament d’imatges digitals. Es tracta del Punt obert de tractament d’imatges digitals, que forma part de la Xarxa de Telecentres de Rubí i està ubicat al local del Grup Fotogràfic El Gra, al primes pis de l’Antiga Estació (c. Historiador Josep Serra, s/n).

Aquest nou punt de la Xarxa de Telecentres de Rubí està gestionat mitjançant un conveni de col·laboració entre el Comissionat per a la Societat de la Informació i el Grup Fotogràfic El Gra, els membres del qual seran els encarregats d’oferir assessorament als ciutadans i les ciutadanes.

El Punt obert de tractament d’imatges digitals pretén ser un espai de referència en la matèria per a la ciutadania, on trobaran programari específic per a la gestió i edició d’imatges i maquinari especialitzat, com ara un escàner de negatius. Els membres del Grup Fotogràfic El Gra són els encarregats d’oferir l’assessorament en l’ús de totes aquestes eines.

Per tal de facilitar l’atenció als usuaris i les usuàries, els membres del Gra han elaborat unes fitxes senzilles i clares sobre temes o accions concretes, com ara la descàrrega de fotos de la càmera a l’ordinador, aclarir i enfosquir fotografies, optimitzar-les per penjar a Internet i enviar per correu electrònic, escanejat d’imatges i negatius.

L’horari d’atenció serà dilluns i dimecres de 19 a 21 hores, i per fer-ne ús caldrà estar donat o donada d’alta a la Xarxa de Telecentres de Rubí. Aquells ciutadans i ciutadanes que encara no ho estiguin podran fer-se usuaris i usuàries al mateix Punt obert. Podeu reservar hora pel vostre assessorament trucant al Comissionat, al 935813900 o al mateix Punt Obert, al 638079354, dins del seu horari d’atenció.