Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El president Montilla visita avui Rubí L'alcaldessa, Carme Garcia, acompanyarà el president de la Generalitat en la seva primera visita oficial a la ciutat per inaugurar la nova rambla del ferrocarril. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El president Montilla visita avui Rubí

L'alcaldessa, Carme Garcia, acompanyarà el president de la Generalitat en la seva primera visita oficial a la ciutat per inaugurar la nova rambla del ferrocarril.
El president de la Generalitat, José Montilla, visita aquesta tarda d'avui dijous, 19 d’abril, la nova urbanització de la cobertura de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a Rubí, un cop han finalitzat les obres. Ho farà acompanyat del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i l’alcaldessa de Rubí, Carme García.

Les obres d’urbanització de la cobertura han suposat una inversió de 3,87 milions d’euros i han permès la integració urbanística de la cobertura de les vies de FGC entre l’avinguda de Can Cabanyes i el carrer d’Edison. L’obra, que dota a la ciutat d’un nou espai cívic que millora l’accessibilitat i mobilitat dels vianants, també ha comportat la construcció d’una nova rambla. Després de la passejada hi haurà parlaments de l’alcaldessa de Rubí i el president de la Generalitat.