Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple aprova ampliar fins al 19 d'octubre el termini del premi a la millor iniciativa comercial El portaveu d'ACR, Agustí Martínez, es va acomiadar de la política institucional al ple de setembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Ple aprova ampliar fins al 19 d'octubre el termini del premi a la millor iniciativa comercial

El portaveu d'ACR, Agustí Martínez, es va acomiadar de la política institucional al ple de setembre.
El premi a la millor iniciativa comercial a Rubí amplia el termini per a presentar propostes fins al pròxim 19 d'octubre. Aquesta convocatòria de subvenció de 10.000 €, presentada el passat mes de juny, està inclosa en les accions previstes pel paquet de mesures extraordinàries 2013 per lluitar contra la crisi, amb l’objectiu de promoure la implantació a la nostra ciutat de nous comerços, de dinamitzar el sector i de fomentar l’emprenedoria comercial. L’ajut es pot demanar a través de les Oficines d’Atenció al Ciutadà de Rubí, per aquelles persones que tinguin una bona idea per obrir un comerç original i diferent a qualsevol de les zones comercials de Rubí, tinguin un projecte iniciat però sense ubicació o es vulguin traslladar a una zona comercial més adequada a la seva oferta. Els requisits complets per participar en la convocatòria, els criteris de valoració i els terminis per la posada en marxa de la iniciativa estan especificats a les bases que es poden consultar a www.rubi.cat/comerc i www.rubicomerç.cat.
Durant el ple també es van aprovar les bases del concurs de pintura Daniel Bas, que organitza l'Escola d'Art i que enguany està dotat amb 1.000 €. Aquest concurs se celebra durant els actes de la Fira d'Art i Pagesia de Sant Galderic.

Replantejar el funcionament del SOC
Pel que fa a les mocions, el Ple va aprovar la moció presentada pels grups municipals del PSC i d'ICV-EUiA per demanar al govern de la Generalitat la reorientació de les polítiques d'ocupació del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). La moció, aprovada per tots els grups municipals amb els vots en contra de CiU i l'abstenció del PP, demana que la Generalitat incrementi amb recursos propis les polítiques actives d'ocupació i desenvolupament local, i exigir al govern central que revisi la seva posició envers als ajuntaments en matèria de polítiques actives d'ocupació.
També es va aprovar la moció presentada per ERC i ICV-EUiA, de suport a la vaga indefinida i de les reivindicacions dels docents de les illes balears.

Últim ple com regidor d'Agustí Martínez

El portaveu d'ACR deixa l'acta de regidor i la política institucional, tot i que va manifestar que continuaria lluitant com a ciutadà pels interessos de Rubí, com havia fet abans. Tots els grups municipals li van dedicar paraules d'agraïment per la seva tenacitat i capacitat de treball per la ciutat. El seu lloc l'ocuparà Rafael Bosch.