Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou mercadal de la plaça del Mercat Municipal de Rubí dinamitzarà aquesta zona comercial cada dijous Aquest dissabte també comencen les noves parades d’alimentació del mercat no sedentari d’Antoni Sedó. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El nou mercadal de la plaça del Mercat Municipal de Rubí dinamitzarà aquesta zona comercial cada dijous

Aquest dissabte també comencen les noves parades d’alimentació del mercat no sedentari d’Antoni Sedó.
Aquest matí, les 11 parades del nou mercat no sedentari de la plaça del Mercat Municipal de Rubí, un nou espai creat amb la darrera reforma d’aquest equipament comercial a finals de 2010, han iniciat la seva activitat. Aquí s’instal·laran cada dijous de 08.30 a 13.30 h, per tal de dinamitzar aquest eix comercial de la ciutat.

La creació d’aquest nou mercadal, impulsat “a petició dels adjudicataris del mateix Mercat Municipal, vol aportar a la zona productes que no es poden trobar dintre del mercat per tal de generar flux de clients a la zona”, ha dit la regidora de Comerç Arés Tubau, que ha visitat el mercadal amb el regidor de Planificació, Ecologia Urbana i Seguretat; Manuel Velasco. Tubau ha assenyalat que es tracta de fer de Rubí “un gran espai comercial tant al centre com als barris intentant combinar diverses propostes que ajudin a dinamitzar cada zona”.

Per la seva banda, el regidor Manuel Velasco ha recordat que aquest dissabte “comencen també les parades d’alimentació del Mercadal d’Antoni Sedó”, una tipologia de producte que no hi havia hagut tampoc mai a aquest mercat no sedentari i que “potser més endavant es posarà un nou mercadal amb productes diferents algun altre dia entre setmana a aquesta plaça del Mercat per fer d’aquest espai una plaça viva”. El regidor ha assegurat que “els paradistes del Mercat porten temps demanant accions per dinamitzar la zona i, a més d’aquest mercadal, l’Ajuntament està treballant amb ells una proposta de millora de la zona que entre tots hem d’acabar de definir i consensuar”.

Productes tèxtils i de moda

En aquest nou espai comercial a l’aire lliure, cada dijous s’instal·laran 11 noves parades amb productes tèxtils i de moda com ara roba d’home i dona, infantil, de treball i altres complements. L’horari d’aquest mercat serà de 8.30 a 13.30 h cada dijous i l’autorització municipal per a la venda a la plaça del mercat s’ha concedit per un període de 15 anys, tot i que el consistori revisarà el compliment dels requisits i obligacions per part dels adjudicataris de les parades.

D’altra banda, aquest dissabte el mercat ambulant de Rubí del carrer d’Antoni Sedó incorporarà també una desena de noves parades, 8 de les quals s’instal·laran ara i la resta durant l’any, per a activitats comercials relacionades amb l’alimentació (fruites i verdures, embotits i salaons), productes per a l’automòbil i tèxtil. Dues llicències han estat atorgades per a cobrir dues baixes que s’havien produït al mercat actual i les restants s’afegeixen a les 85 actuals que composen l’oferta d’aquest mercadal setmanal.