Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Museu Municipal Castell Ecomuseu Urbà inicia les seves activitats anuals amb una exposició Prop de 2500 persones participen l’any passat en les activitats de l’equipament municipal. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Museu Municipal Castell Ecomuseu Urbà inicia les seves activitats anuals amb una exposició

Prop de 2500 persones participen l’any passat en les activitats de l’equipament municipal.
“Cavalls i poder en el món ibèric” és l’exposició que obre les activitats culturals del Museu Municipal Castell Ecomuseu Urbà el pròxim 3 de febrer amb un repàs del paper del cavall en diverses vessants del món ibèric, des de la guerra a les creences en el més enllà, passant per la vida diària i l'economia domèstica. Aquesta mostra, organitzada pel Grup d'Investigació Prehistòrica de la UdL i l'Institut d'Estudis Ilerdencs, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Arbeca i l'Associació d'Amics dels Vilars, inclou imatges aportades pels mateixos organitzadors i també per museus arqueològics d'arreu de l'Estat com ara el de Catalunya, Albacete, Jaen, Mèrida o el de Prehistòria de València.

A més, d’aquesta exposició, pel pròxim trimestre l’equipament ha programat dues activitats familiars dintre del cicle Diumenges al Museu. La primera, l’espectacle familiar “La ploma de pingüí” de la Companyia La Puça Espectacles, mostra la vida en un zoo en què tots els animals es troben feliços a excepció dels dos pingüins i es podrà veure el diumenge 26 de febrer a les 12 h.
Jocs dansats de la Cia. Frec a Frec és el taller de dansa per fomentar les relacions familiars a través del joc i la dansa que es farà el diumenge el 25 de març a partir de la mateixa hora.

En les activitats organitzades l’any passat pel Museu, 2.2143 persones van visitar les 4 exposicions temporals que es van fer, i 304 infants i adults van participar en les cinc sessions de diumenges al museu per les famílies.

L’horari d’obertura del Museu és de dimarts a divendres de 16 a 20 h, dissabtes d’11 a 14 h i de 16 a 20 h i diumenges i festius d’11 a 14h.