Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El foc i la música protagonitzaran la revetlla de Sant Joan L’Escardívol es començarà a buidar de vehicles el 22 de juny amb motiu de la revetlla i del muntatge de la Festa Major https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El foc i la música protagonitzaran la revetlla de Sant Joan

L’Escardívol es començarà a buidar de vehicles el 22 de juny amb motiu de la revetlla i del muntatge de la Festa Major
L’Ajuntament i la Colla de Diables de Rubí proposen per a la propera revetlla de Sant Joan una nit de tradició i festa. A banda de la imprescindible foguera, les activitats programades a l’Escardívol inclouran un concert a càrrec del grup Muyayo Rif i una sessió del DJ rubinenc Rude Lerdo.

La celebració arrencarà a les 23.30 h a la plaça Pere Aguilera, on es rebrà la Flama del Canigó i es farà lectura del tradicional manifest reivindicatiu de la cultura catalana. El foc serà traslladat per la Colla de Diables de Rubí fins a l’Escardívol, a través dels carrers Pau Claris, Cadmo i Joaquim Blume. A les 24 h, està previst que s’iniciï l’Escardilarre 2014, amb el raval de foc i la posterior encesa de la foguera de Sant Joan al solar de l’oficina de Correus, acompanyada dels tabals de la Colla de Diables. A partir de les 24.30 h, arribarà la part més musical de la revetlla amb l’actuació del grup Muyayo Rif, un grup de referència en el món de l’ska, el reggae i el latin rock, entre d’altres, amb lletres amb fort contingut social; i el fi de festa a les 2 h amb el DJ Rude Lerdo, que punxarà música ballable de mestissatge.

Limitacions d’aparcament
Amb motiu de la revetlla de Sant Joan i de la propera celebració de la Festa Major, a partir del 22 de juny a les 6 h ja no es deixarà entrar vehicles a l’espai situat davant de Correus ni a la part dreta de l’Escardívol, la més propera al Centre Cultural. Des del dia 23 a les 6 h, l’estacionament quedarà prohibit en aquestes mateixes zones. Pel que fa la part esquerra de l’Escardívol, a tocar de la rotonda, no s’hi podrà entrar a partir del 25 de juny a les 7 h, i l’aparcament quedarà prohibit el dia 26 a les 6 h.

La reobertura de l’Escardívol es produirà l’1 de juliol a les 20 h ja que, un cop finalitzada la Festa Major amb el tradicional Piromusical, s’aprofitarà per repintar les places d’estacionament.

Pel que fa al pàrquing de Rubí+D, afectat per la fira d’atraccions de Festa Major, no s’hi podrà entrar en vehicle a partir del 24 de juny a les 7 h, i l’estacionament quedarà prohibit des del dia 25 a les 7 h i fins al desmuntatge d’infraestructures.

La col·locació de senyalització i el repartiment d’avisos en els vehicles s’iniciarà una setmana abans de la data en què s’ha de buidar cadascun d’aquests espais. El fet que no s’hi deixi entrar 24 hores abans de la prohibició d’aparcament té com a objectiu detectar aquells vehicles que puguin estar abandonats, avariats o sostrets, i tenir prou marge de temps per avisar-ne els titulars o fer les gestions oportunes, minimitzant així les denúncies per infracció i les retirades de vehicles amb grua.